Mor ve Ötesi
Trendshow 2008
 Ana Sayfa          Üyeler     Takvim     Online Üyeler

Hoşgeldiniz, ( Üye Girişi | Kayıt Ol )

Mor ve Ötesi Aç / Kapa

Forum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum Member
ArkadaşLar vodafone standının işte bir bombası daha..!!
Mor ve Ötesi grubu Cuma ve ya Cumartesi günü vodafone stadında oLucak..!!
Kesin bir biLgim şuan için yok..! oLduğunda mutLaka payLaşırız =)

TREND SETTER TEAM

Eklendi 22.10.2007 21:37:18 Post #294

Forum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum MemberForum Member
yalnız bunları yetkililerin söylememesi de çok garip sitede biraz daha aktif olabilirlerr :S pff neysee

mor ve ötesi hea züperrrr işe yarar şeylerin sayısı katlanarak artıyorr tebriklerr emeği geçenlereee

SÖZÜMÜZ UZAKLARDA GÜLÜŞ OLDU DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU!!!
Eklendi 22.10.2007 22:52:04 Post #299

bu isimLeri VODAFONE getiriyor..!! tam oLarak trendshow yetkiLiLerinin getirdiği isimLer değiL asLında
gerekLi bütün açıkLamayı zaten yaptıLar diye düşünüyorum..!! bunuda ben duyuruyum dedim beni beğenmiyo musun..!! kuş tutsam yaranamıcam =))

TREND SETTER TEAM

Eklendi 23.10.2007 18:20:47 Post #313

estafrullah paylaşıma saygım sonsuz sende olmasan zaten bilgimiz olmıcak BARIŞŞŞ:p

SÖZÜMÜZ UZAKLARDA GÜLÜŞ OLDU DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU!!!
Eklendi 27.10.2007 00:36:53 Post #407

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie
güzeldi ama sahne yi zor gördük.. ornazisyon a yine bir "0"
Eklendi 27.10.2007 00:43:57 Post #409

performansLarı gerçketen çok harikaydı ama geç kaLdım onun için bişi göremedim ama duymam biLe yetti =)

TREND SETTER TEAM

Eklendi 29.10.2007 12:28:34 Post #446

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie
valla mvö'yü kaçırdığım için çok üzüldüm ama kargo ve gripin bana yetti
Eklendi 30.01.2008 14:03:58 Post #489

oleyy mor ve ötesii süper olsun yaaa..

Biz Diğerlerinin Karanlıkta Göremediği İnsanlarız!Siyah Aşklarımız,Siyah Umutlarımız,Siyah Hayallerimiz Var.Birde Düşlerimizi Süsleyen Siyah Ölümlerimiz...
« Önceki Başlık | Sonraki Başlık »

Bu başlığı okuyan Aç / Kapa
Aktif kullanıcı sayısı: 1 (1 misafir, 0 üye, 0 Misafir üyeler)
Bu başlığı görüntüleyen üye bulunmamaktadır.
Forum Moderatörleri: exagg., TrendShow, David

İzinler Aç / Kapa

Yerel Saat Dilimi GMT +2:00, Saat şu anda 5:59

tarafından desteklenmektedir InstantForum.NET v4.1.4 © 2008
Sayfa oluşturma: 0,031. 16 sorgu. Sıkıştırma devre dışı.