Eklendi 06.10.2007 21:25:17
|
|
|
|
| coverfest hakkında bilgi verebilecek olan bir allahın kulu yokmu ya bu yarışmanın sitesi yokmu nasıl bişiydir bu ya katılmak istiyoruz kimseye ulaşamıyoruz..
|
|
Eklendi 09.10.2007 20:15:46
|
|
|
|
ne kadar ilgileniliyor gerçekten bravo yetkililere...
|
|
Eklendi 09.10.2007 21:49:25
|
|
|
|
dostum daha erken heycanlanmaa gereken açıklama yapılır zamanı geldiğinde rahat ol geriye yaslan derin bi nefes all hıııııfffff ohhhhhh birazdaha rahatlamışsındır umarım  
SÖZÜMÜZ UZAKLARDA GÜLÜŞ OLDU DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU!!!
|
|
Eklendi 23.10.2007 22:07:15
|
|
|
|
| Bu sene sessiz kalındı bence bilgileri hep geç aldık..
|
|
Eklendi 23.10.2007 23:19:33
|
|
|
|
erken dedikte gerçekten zurnanın zırt dediği yere kadarda geldik hala açıklama yok bencede çok ilgisiz kalındı site konusunda bir çok şey eksik kaldı neysee inş trend show'a yansımazz
SÖZÜMÜZ UZAKLARDA GÜLÜŞ OLDU DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU!!!
|
|
Eklendi 24.10.2007 00:25:41
|
|
|
|
Doritos’un düzenlediği müzik yarışmasında, 36 liseli grup finallere katılabilmek için yarışıyor…
Eğlencenin ve anı yaşayan gençlerin her zaman yanında olan Doritos’un ana sponsorluğundak
i cover müzik yarışması “Doritos Cover Fest’07”, 20-21 Ekim tarihlerindeki elemelerle başlıyor. Liseli amatör müzik gruplarına destek olmak amacıyla düzenlenen yarışmaya 18’i Anadolu yakasından, 18’i Avrupa yakasından olmak üzere İstanbul’daki 36 liseli müzik grubu katılacak. Tanınmış bir parçayı en iyi çalan, yani en iyi cover yapan grupların başarılı olacağı yarışmada birinci olan grup, para ödülünün yanı sıra bir çok hediyenin de sahibi olacak.
İLK ELEMELER 20-21 EKİM’DE, FİNAL TREND SHOW’DA
“Doritos Cover Fest’07”nin ilk elemeleri, Anadolu Yakası’ndan 18 liseli müzik grubunun katılımı ile 20 Ekim’de, ikinci elemeler ise Avrupa yakasından 18 liseli müzik grubunun katılımıyla 21 Ekim’de Studio Live’da gerçekleşecek. Elemelerde ilk beşe giren 10 grup finallere katılmaya hak kazanacak. Yarışmanın finalleri ise 28 Ekim Pazar günü Türkiye’nin en büyük gençlik festivali “Trend Show”un ana sahnesinde yapılacak.
FİNALDE GRİPİN VE GÖKSEL SAHNE ALACAK
Finalde “Gripin” ve “Göksel” de sahne alarak bu büyük heyecana ortak olacaklar. Geçtiğimiz yıl da yarışma, büyük çekişmeye sahne olmuş ve Doritos Cover Fest’ 06’da birinciliği, Galatasaray Lisesi’nden Abbastanza isimli grup kazanmıştı.
Bu büyük müzik etkinliğine ortak olmak isteyenler, Doritos’un gençlik internet sitesi www.tytz.com’a ücretsiz üye olarak jüride yer alabilecekler. Site üzerinden yarışmacı grupların cover parçalarını dinleyen tytz üyeleri, beğendikleri parçaya oy verebilecekler.
bu sene geçmiş ama seneye daha hırsLı bi şekiLde katıLabiLirsiniz.. Lise dewam ediyorsa tabi =)
TREND SETTER TEAM
|
|
Eklendi 24.10.2007 00:30:31
|
|
|
|
arkadaşım birde 06.10.2007de atmışsın msjını asLında yetişiyormuşsun. çünki 21 ekimde studio live da yapıLmış eLemeler.. eğer Liseliysen ya seçtikLeri bazı liseleri dahil ediyorLar ya da okuLLar kendiLeri istiyor...
keşke googledan fLn arasaydın zamanında buLabiLirdin asLında =(
TREND SETTER TEAM
|
|
Eklendi 31.10.2007 22:20:13
|
|
|
|
| arkadaşım böyle rezillik görmedim ben yemin ederim google da aradım hiç biyerde yok bir yazı yada bilgi bizim okulda ilgilenmez böyle işlerle 5 para etmez bir okulumuz var ne yazıkki herneyse burda mesaj attım yetkililere mail attım cevap yok telefon ettim kimsenin bişey bildiği yok böyle rezil bir organizasyon olamaz yani genede sağol yardım ettiğin için
|
|
|
|